school

De lespakketten

Iedere twee weken staat er een nieuw lespakket klaar in de Online Leeromgeving van je kind. Je kind kan dit -uiteraard afhankelijk van z’n leeftijd- redelijk zelfstandig doorwerken. De lesstof is adaptief en bieden we aan op het tempo en niveau van je kind. De software van onze taalmethoden past de oefeningen automatisch hierop aan. Verrijking voor de kinderen die sneller werken en remediëring  indien nodig.

taal

Jouw rol als ouder

Ons motto is: “Leren is leuk” en daar heeft je kind een beetje hulp bij nodig. Dat betekent zeker niet dat je samen alle lessen moet maken, maar wel dat je de ideale taalsituatie bij jullie thuis weet te creëren. Het succes van je kind hangt bij het leren van Nederlands in het buitenland in grote mate af van de betrokkenheid van jou als ouder. Daarnaast kijkt de leerkracht ieder blok nauwlettend mee hoe het gaat, zodat je zeker weet dat je kind op niveau blijft. Maak de Nederlandse leertijd samen belangrijk, zorg dat je kind het deze tijd waardevol en bijzonder vindt. Dit inspireert. motiveert en stimuleert je kind nog meer!

abc

Wat heb je nodig?

– een goede internetverbinding en vast IP-adres
– een laptop of vaste computer met een Windows besturingssysteem
– een printer

Prices

how we work Prices

Tarieven

tweetalige-kids-bg-about-text-right-11-09

De kosten voor het schooljaar 2016-2017 bedragen 79,- euro per kind per maand. De materiaalkosten (licenties en materialen) zijn eenmalig 75,- euro per kind per jaar. Je kunt betalen via de ABN AMRO bank in Nederland of met Paypal. In augustus is het zomervakantie bij Tweetalige Kids. Deze maand is er wel toegang tot alle materialen. Het programma voor je kind loopt dus het hele jaar door en je kunt dus jullie eigen vakanties plannen.

Ieder kind volgt zijn eigen leerroute en tempo. Dit betekent dat nieuwe leerlingen op elk moment van het jaar kunnen instromen op onze school. Het aanvragen van een persoonlijk account voor je kind duurt twee weken.

Our Knowledge Base - Tips

Bibliotheek

Wij zijn een groot voorstander van lezen! En weten ook hoe je lezen leuk kunt maken. Onze leerlingen krijgen via Stichting NOB een gratis digitaal jeugdlidmaatschap bij de Openbare Bibliotheek in Amsterdam,  zoals 15.000 andere kinderen die op ruim 200 scholen afstandsonderwijs volgen. Wanneer je in het buitenland woont, is het niet altijd eenvoudig om aan Nederlandse boeken te komen. Met het digitale jeugdlidmaatschap vergroten we het aanbod Nederlandse boeken bij jullie thuis en stimuleren we onze leerlingen om thuis meer te lezen.

school

Interesse? Schrijf je kind hier in!

inschrijven