school

De lespakketten

Iedere twee weken staat er een nieuw lespakket klaar in de Online Leeromgeving van je kind. Een filmpje van onze juf in Nederland, een overzichtelijke takenlijst en natuurlijk de taalmethode. Je kind kan de lespakketten -uiteraard afhankelijk van z’n leeftijd-  zelfstandig doorwerken. De lesstof is adaptief en bieden we aan op het tempo en niveau van je kind. Naar aanleiding van de resultaten bieden we verrijking voor de kinderen die sneller werken en remediëring voor leerlingen die extra zorg nodig hebben. Er zijn dus verschillende niveau’s binnen de taalmethode en daardoor krijgt jouw kind precies de stof die hij nodig heeft om het interessant te houden.

taal

Jouw rol als ouder

Ons motto is: “Leren is leuk” en daarom hebben we er bewust voor gekozen om met aantrekkelijke taalmethoden, filmpjes en interessante opdrachten te werken. Je kind werkt thuis het lespakket door, de taken en instructies staan duidelijk omschreven. Als ouder heb je een coachende taak. Dit is natuurlijk een beetje afhankelijk van de leeftijd, bij de jongere kinderen heb je meer een begeleidende rol. Je kunt altijd terugvallen op de leerkracht, deze kijkt ieder lesblok naar de voortgang van je kind, zo weet je zeker dat het niveau van je kind goed op peil blijft. Zodra de leerkracht ziet dat je kind ergens moeite mee heeft, krijgt hij extra uitleg en oefenmateriaal aangeboden en wordt de lesstof hierop aangepast. En via onze Online Leeromgeving krijgt je kind feedback van de leerkracht. Ervaring leert dat onze leerlingen ongeveer zo’n 1,5 tot 2 uur per week bezig zijn met ons programma. We maken gebruik van het LeerlingVolgSysteem, waarmee je het hele jaar door inzicht hebt in het werk van je kind. Maak Nederlands belangrijk bij jullie thuis, dan helpen wij jou om deze tijd waardevol en vooral bijzonder te maken. Dat inspireert, motiveert en stimuleert!

abc

Wat heb je nodig?

– een goede internetverbinding en vast IP-adres
– een laptop of vaste computer met een Windows besturingssysteem
– een printer

Prices

how we work Prices

Tarieven

tweetalige-kids-bg-about-text-right-11-09

Onze doelstelling is om het Nederlands onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. De kosten voor het schooljaar 2020-2021 bedragen 97,- euro per kind per maand. De materiaalkosten zijn 97,- euro per kind per jaar.  Je kunt betalen via de ABN AMRO bank in Nederland of met Paypal. In augustus is het zomervakantie bij Tweetalige Kids. Deze maand is er een speciaal vakantiepakket. Het programma voor je kind loopt dus het hele jaar door en daardoor kun je je eigen vakanties plannen. Per 1 september 2020 begint ons nieuwe schooljaar weer. 

Ieder kind volgt zijn eigen leerroute en tempo. Dit betekent dat nieuwe leerlingen op elk moment van het jaar kunnen instromen op onze school. Het aanvragen van een persoonlijk account voor je kind duurt ongeveer twee weken.

Our Knowledge Base - Tips

Bibliotheek

Wij zijn een groot voorstander van lezen! En weten ook hoe je lezen leuk kunt maken. Onze leerlingen krijgen via Stichting NOB een gratis digitaal jeugdlidmaatschap bij de Openbare Bibliotheek in Amsterdam, zoals 15.000 andere kinderen die afstandsonderwijs volgen. Wanneer je in het buitenland woont, is het niet altijd eenvoudig om aan Nederlandse boeken te komen. Met het digitale jeugdlidmaatschap vergroten we het aanbod Nederlandse boeken bij jullie thuis en stimuleren we onze leerlingen om thuis meer te lezen.

About NOB

Interesse? Schrijf je kind hier in!

Inschrijfformulier